tag:blogger.com,1999:blog-1598017221502098518.post2909324432607737742..comments2024-02-11T01:12:36.908-08:00Comments on Kuchnia Beaty: Ciasto francuskie faszerowane.Kuchnia Beatyhttp://www.blogger.com/profile/00543512490024368314noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1598017221502098518.post-8534144562230954202015-02-01T09:52:14.433-08:002015-02-01T09:52:14.433-08:00Dziękuję, niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia, da...Dziękuję, niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia, danie szybko zniknęło z talerza! A zdobienia po upieczeniu bardziej wypukłe. Ciasto francuskie "puchnie", dlatego kwiatki i listki uwypuklone! Muszę przyznać, że zdobienia dużo lepiej wyglądają robione z kruchego ciasta, czy marcepanu! Ciasto francuskie lepiej chyba zaplatać po prostu!Kuchnia Beatyhttps://www.blogger.com/profile/00543512490024368314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1598017221502098518.post-16720380673154408522015-02-01T09:47:10.791-08:002015-02-01T09:47:10.791-08:00I bardzo smaczny-polecam!I bardzo smaczny-polecam!Kuchnia Beatyhttps://www.blogger.com/profile/00543512490024368314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1598017221502098518.post-15234070353188320542015-02-01T09:12:38.161-08:002015-02-01T09:12:38.161-08:00Wow, jestem zachwycona tymi pięknymi zdobieniami n...Wow, jestem zachwycona tymi pięknymi zdobieniami na cieście! :) Szkoda, że nie ma zdjęcia, jak wygląda po upieczeniu...Kraina miodem płynącahttps://www.blogger.com/profile/04289957410879683020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1598017221502098518.post-88461601207452565002015-02-01T08:15:01.680-08:002015-02-01T08:15:01.680-08:00Dobry pomysł :)Dobry pomysł :)whipped creamhttps://www.blogger.com/profile/12235443928416315634noreply@blogger.com